Vragen voor autorijschool Safety Drivers

Wil je graag je rijbewijs halen? En ben je op zoek naar een Autorijschool in Den Haag? Zoek dan vooral niet verder: Safety Drivers komt je thuis ophalen! Wij zijn actief in Den Haag, maar ook in Den Haag en omstreken. Dus of je nou in Den Haag of in de buurt van Den Haag woont, Safety Drivers staat met de lesauto voor je klaar! Je kunt meteen met rijlessen beginnen, want Safety Drivers heeft geen wachttijd.

Wij bestaan al meer dan 20 jaar

Hierdoor weten we precies waar jij als leerling behoefte aan hebt en waar de examinator op let. Zo haal jij je rijbewijs zo snel mogelijk én bespaar je tijd en geld. Het team van Safety Drivers bestaat uit drie rijinstructeurs met zowel vrouwelijke als mannelijke instructeurs. Je kunt dus je voorkeur voor een man of een vrouw aangeven. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen tijdens de rijlessen. Als je last hebt van faalangst of andere problemen, zit je bij Safety Drivers dus ook op de juiste plek!

14 jaar ervaring en vragen
voordelen van safety drivers antwoord op vragen

Alle voordelen van de autorijschool Safety Drivers

Naast bovenstaande voordelen, zijn er nog veel meer redenen om voor Safety Drivers te kiezen. Hieronder daarom de belangrijkste voordelen:

  • Proefles met extra korting;
  • Spoedopleidingen op maat;
  • Betaal in termijnen;
  • Werk met een eigen ontworpen instructievorderingskaart;
  • Leer ‘Het Nieuwe Rijden’.

‘Het Nieuwe Rijden’ is efficiënter rijden. Door het nieuwe rijden kan je erg veel brandstof besparen. Het Nieuwe Rijden is dus zowel goed voor het milieu, je portemonnee als voor je auto. Dus kies je voor rijlessen bij Safety Drivers? Dan kies je voor meer dan alleen maar lessen!

Maak gebruik van een proefles met extra korting bij Safety Drivers!

Ben je benieuwd of de autorijschool in Den Haag bij jou past? Maak dan vrijblijvend gebruik van een proefles. Bij Safety Driver kun je meer dan alleen rijlessen volgen. Zo kun je bij ons ook terecht voor theorieboeken. Wil je hier meer over weten of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@safetydrivers.nl of bel naar +31 6 83787460. Wij reageren altijd binnen 24 uur!

Wat onze klanten zeggen

AishwaryaaAishwaryaa
16:07 12 Aug 21
Heel erg bedankt voor de leerzame lessen, ik ben vandaag in 1 keer geslaagd dankzij Henk. Ik raad deze rijschool zeker aan.
Bas SchipperBas Schipper
06:30 11 Aug 21
Dankjewel Henk, je bent een fantastische instructeur! Je hebt eindeloos geduld en je hebt grondige kennis van autorijden en van lesgeven. Je geeft dan ook al 20 jaar les. Ik vond het heel fijn dat je voor alles een trucje of ezelsbruggetje had waardoor complexe situaties behapbaar werden. Het is moeilijk om zo'n goede te vinden als jij! Hartelijke groet, Bas.
Shayna AmponsahShayna Amponsah
20:12 20 Jun 18
De beste rijschool, goede rijinstucteur, beste rijadvies. Met Henk,heb ik snel mijn rijbewijs gehaald binnen 3 manden!
Geweldige rij-instructeurs in Den Haag en Rijswijk! Henk, Michel en Jorieke leren je hoe je snel en veilig kunt slagen voor je rijbewijs. Je krijgt persoonlijke begeleiding, na je rijles worden je vorderingen bijgehouden op een instructiekaart. Zo weten ze wat je nog moet verbeteren om te kunnen slagen.
Terence de LimaTerence de Lima
20:35 24 Sep 15
Ik ben in 1 keer geslaagd met hulp van Safety Drivers!Mijn instructeur Henk heeft zich zeer vakbekwaam getoond. Hij houdt zich daarnaast aan z'n afspraken; Henk is bijvoorbeeld nog nooit te laat geweest. Ook is de site rijleshulp.nl van Safety Drivers erg nuttig. Ik raad deze rijschool aan bij mijn vrienden: Safety Drivers is top!
js_loader
Hulp nodig?