Opfriscursus autorijden

Een onzeker gevoel als je in de auto stapt? Of stap je helemaal niet meer in de auto na een ongeval? Je bent niet de enige. Om allerlei redenen kan autorijden een vervelende ervaring zijn. Bij Safety Drivers zijn we ervan overtuigd dat autorijden voor iedereen plezier moet opleveren. Daarom helpen wij jou graag veilig de weg op met onze opfriscursus autorijden.

Wie maken er gebruik van onze opfriscursus autorijden?

De opfriscursus autorijden is geschikt voor een breed scala aan automobilisten. Eigenlijk is de enige overeenkomst tussen al deze automobilisten dat zij hun rijbewijs al hebben. Om een beeld te geven: de opfriscursus autorijden wordt gevolgd door automobilisten die:

  • Een langere periode geen auto hebben gereden;
  • Bang om in de auto te stappen na een ongeval;
  • Bepaalde onderdelen extra willen oefenen, zoals parkeren of rijden op de snelweg;
  • Overstappen van een automaat naar een schakel auto of andersom;
  • De verkeersregels en/of borden niet meer helemaal beheersen;
  • Verhuizing naar een gebied met een grotere verkeersdrukte met trams.

En zo kunnen er nog veel meer redenen zijn op een opfriscursus autorijden te volgen.

Opfriscusus autorijden lessen

Wat leer je tijdens de opfriscursus autorijden?

Tijdens de opfriscursus autorijden leer je – afhankelijk van uw behoefte – verschillende dingen. Je leert je angsten overwinnen of je vergroot je kennis van het actuele verkeer en de bijbehorende regels. Daarnaast fris je je kijktechnieken en rijtechnieken op. In alle gevallen leer je weer plezier te krijgen in het autorijden!

Natuurlijk bespreken we vooraf met je wat jij wilt leren tijdens de cursus. Want dat is waar het bij de opfriscursus autorijden om draait.

Hoe lang duurt een opfriscursus autorijden?

Bij Safety Drivers laten we de duur van de opfriscursus autorijden afhangen van jou persoonlijke situatie. Wij rijden het liefst 90 minuten per les, maar als je 60 minuten of langer wilt rijden, dan kan dat ook. Wat wil je tijdens onze cursus leren en hoeveel beheers je al? Aan de hand daarvan spreken we een aantal lessen af, zodat je nooit teveel betaald. Mocht toch blijken dat je meer of minder lessen nodig hebt, dan stemmen we dit in goed overleg samen af.

Wat kost een opfriscursus autorijden?

Hoeveel een opfriscursus autorijden kost is afhankelijk van jouw situatie. We beginnen met een proefles van 90 minuten dat kost €50,- . Je kunt je online aanmelden voor een proefles. Na de proefles betaal je de normale les tarief wat op onze prijs pagina staat. Je betaald in ieder geval nooit meer dan ons normale uurtarief! De meeste mensen durven na een paar lessen weer zelfstandig te rijden en dat wil jij toch ook?

Opfriscursus autorijden in Delft en Den Haag

Safety Drivers verzorgt de opfriscursus autorijden in Delft en Den Haag. Veel automobilisten zien autorijden in steden als Den Haag en Delft als een extra uitdaging, hier kan een opfriscursus dus in het bijzonder van pas komen. Maar ook in buurtgemeentes zoals Zoetermeer, Rijswijk, Pijnacker en Voorburg is het mogelijk van deze lessen gebruik te maken.

Dus wil jij weer zelfverzekerd en zelfstandig deelnemen aan het verkeer? (Her)ontdek het plezier in autorijden met de opfriscursus bij Safety Drivers!

Wat onze klanten zeggen

AishwaryaaAishwaryaa
16:07 12 Aug 21
Heel erg bedankt voor de leerzame lessen, ik ben vandaag in 1 keer geslaagd dankzij Henk. Ik raad deze rijschool zeker aan.
Bas SchipperBas Schipper
06:30 11 Aug 21
Dankjewel Henk, je bent een fantastische instructeur! Je hebt eindeloos geduld en je hebt grondige kennis van autorijden en van lesgeven. Je geeft dan ook al 20 jaar les. Ik vond het heel fijn dat je voor alles een trucje of ezelsbruggetje had waardoor complexe situaties behapbaar werden. Het is moeilijk om zo'n goede te vinden als jij! Hartelijke groet, Bas.
Shayna AmponsahShayna Amponsah
20:12 20 Jun 18
De beste rijschool, goede rijinstucteur, beste rijadvies. Met Henk,heb ik snel mijn rijbewijs gehaald binnen 3 manden!
Geweldige rij-instructeurs in Den Haag en Rijswijk! Henk, Michel en Jorieke leren je hoe je snel en veilig kunt slagen voor je rijbewijs. Je krijgt persoonlijke begeleiding, na je rijles worden je vorderingen bijgehouden op een instructiekaart. Zo weten ze wat je nog moet verbeteren om te kunnen slagen.
Terence de LimaTerence de Lima
20:35 24 Sep 15
Ik ben in 1 keer geslaagd met hulp van Safety Drivers!Mijn instructeur Henk heeft zich zeer vakbekwaam getoond. Hij houdt zich daarnaast aan z'n afspraken; Henk is bijvoorbeeld nog nooit te laat geweest. Ook is de site rijleshulp.nl van Safety Drivers erg nuttig. Ik raad deze rijschool aan bij mijn vrienden: Safety Drivers is top!
js_loader
Hulp nodig?